Tündérszépek – 2021

2024-ben, immár ötödik alkalommal indul útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre február 5-től jelentkezhetnek a lányok. A szépségverseny a regionális fordulóval kezdődik. Ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így nem érdemes halogatni a jelentkezést. A korábbi évekhez képest több újdonságot is bevezettünk. Idén 18-35 év közötti szépségek nevezhetnek az országos megméretésre. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket.

Tihanyi Renáta
20, Szekszárd

Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának hallgatója vagyok, emellett esküvői rendezvényszervezést tanulok. Őszintén szólva magamtól nem jutott volna eszembe jelentkezni a versenyre, azonban ha az embernek olyan manikűröse van, mint nekem, aki bátorított, akkor nincs mit tenni. Kitartó, határozott és makacs embernek tartom magam. Nincs kifejezetten hobbim, szeretek olvasni, társaságban lenni, szeretek az embereken segíteni.

Renáta 170 centiméter magas, csillagjegye a Skorpió. Kedvenc étele az édesburgonya chips, kedvenc itala a Sex on the beach koktél. Nem tud kedvenc zenét kiemelni, minden stílust kedvel. Legszívesebben a Women’secret parfümöt használja.

Tündérszépek – 2021