Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Fürcht Tímea
19, Gyöngyöshalász

– Jelenleg egy gyöngyösi középiskolában tanulok eladónak, de később rendezvényszervezéssel szeretnék foglalkozni. Már egészen kicsi korom óta modell szeretnék lenni, és úgy gondolom, hogy a Tündérszépek szépségverseny egy jó lehetőség erre. Már gyerekkoromban nagyon szerettem, ha anyukámék fotóztak. Szeretnék bizonyítani a versenyen édesapámnak, aki elhunyt, így sajnos már nem lehet közöttünk. Nagyon szeretném, ha föntről is büszke lenne rám.

Tímea kedvenc étele a spagetti és a csokoládé, kedvenc itala a limonádé. Kedveli a Rilés – Myself in the sea című számát, a parfümök közül pedig a Zara markára esküszik. Magassága 164 centiméter és a halak csillagjegyében született. 

Tündérszépek – döntősök

Vissza az összes lányhoz