Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Opra Rebeka
19, Zalakomár

– A nagykanizsai Zsigmondy Szakképző Iskolába járok – mesélte Rebeka. – Az érettségi után maradtam közszolgálati ügyintéző technikusnak tanulok, mellette nyelvvizsgára készülök. Szeptemberben tovább folytatnám a tanulmányaimat a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, ami már régóta az álmom.
Jelenleg a párommal élek, de két rosszcsont csivava és egy nyuszi nyüzsgését is élvezhetem. A versenyre a nagymamám biztatására jelentkeztem. Nem az a célom, hogy megnyerjem ezt a versenyt, hanem az, hogy jól érezzem magam, tapasztalatot szerezzek és a mamámat végtelenül boldoggá tegyem ezzel. Ha pedig ez megvan mégiscsak nyertem.

A 162 cm magas Rebeka a Szűz jegyében született. Szereti a hamburgert, a zöld teát és a Road dalait. Kedvenc parfüme a Tom Tailor.

Vissza az összes lányhoz