Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Mátyus Vivien
18, Nagykanizsa

– Sokan nem merik megtenni az első lépést, de úgy gondolom, hogy bátran bele kell vágnunk abba, ami a szívünk vágya – mondta Vivien. – Nagyon megnyerő volt a Tündérszépek 2021-es országos szépségverseny felhívása, a nyeremények és a kihívás. Ráadásul néhány barátom is biztatott, hogy ott a helyem. Rajongok a rock zenéért, az öltözködésem is gyakran a zenei stílust tükrözi. Ettől függetlenül olykor szeretek nőiesen, csinosan megjelenni. Nem volt mindig önbizalmam, de most már határozott vagyok, s bátran kiállok a fényképezőgép elé. Imádok írni, remélem a jövőben lehetőségem lesz egy könyvet is megjelentetni. Az elmúlt időszakban sokat fogytam, a fittségemet szeretném megőrizni.

A 164 cm magas Vivien a Szűz jegyében született. Szereti a hamburgert és a barackos teát. Kedvenc zenéje a Rómeó vérzik, parfüme a Playboy.

Vissza az összes lányhoz