Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Németh Gréta
19, Nagykanizsa

– Kézápoló és műköröm építő a szakmám, imádok a szépségiparban dolgozni. Érdekelt milyen érzés egy szépségversenyen szerepelni, de gyerekkorom óta nagyon szeretném meghódítani a média világát is. Több tervem is van a jövőre nézve, ám még nem döntöttem el merre indulok el. A párom a nyáron kérte meg a kezemet a horvátországi nyaralásunkon – így a versenyben immár a vőlegényem támogat. A kézápolás mellett imádok főzni, gyakran készítek leveseket, főzelékeket, de a húsételekkel sem lehet zavarba hozni. Persze ahhoz, hogy mindig friss maradjak az egészséges étrendet is követem. A szabadidőmben az állataimmal foglalkozom. A Jack Russell terrier Dió mellett Manóval, az afrikai fehérhasú törpesünnel és a teknősbékámmal is foglalkozni kell.

A 163 cm magas Gréta a Nyilas jegyében született. Kedvenc étele a pizza, és szeret gyümölcslevet inni. Ava max énekesnő zenéjét szereti a legjobban, parfümből pedig az Avon Femme illatát kedveli.

Tündérszépek – 2020