Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Szabó Adrienn
28, Cserszegtomaj

– Győrben a Richter János Zeneművészeti Szakközép Iskolában érettségiztem. Azonban nem maradtam ezen pályán, hanem utána a szépségipar mellett döntöttem, s elvégeztem egy kozmetikus iskolát. A tanulmányaimat bővítve később masszőr szakképzetséget szereztem. Jelenleg éppen a szépségipari vállalkozásom beindításán dolgozom. Számomra a szépség egyet jelent a természetességel. A Tündérszépek 2020 versenyre azért jelentkeztem, mert szeretem az új lehetőségeket, kihívásokat, kíváncsi voltam milyen érzés a fényképező gép előtt pózolni. A testmozgásra is figyelek, szabadidőmben gyakran futok, illetve pilates fitnesz híve vagyok.

Adrienn magassága 167 cm, csillagjegye pedig a Bika. Kedvenc étele a hal, amelyhez narancslevet iszik a legszívesebben. A legjobban pop zenét szeret hallgatni, kedvenc parfüme pedig a Paco Rabanne.

Tündérszépek – 2020