Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Szlovák Enikő
24, Budapest

Lakhely: Budapest 

Életkor: 24 éves 

Magasság: 172 centiméter 

Csillagjegy: Halak 

Kedvenc étel: Sajttorta 

Kedvenc ital: Mojito 

Kedvenc zene: Linkin Park – Somewhere I Belong

Kedvenc parfüm: Dior Joy 

 

A Testnevelési Egyetem tanulója vagyok, testnevelő tanár és gyógytestnevelő leszek. Az iskola mellett kézilabdaedzőként dolgozom, 11 éves fiúkat edzek. A sport a szabadidőmet is jelen van, az olvasással együtt. Azért jelentkeztem a szépségversenyre, hogy megmutassam: egy sportolónak is lehet nőies alakja. Számomra fontos az egészséges énkép, amit a legjobb, ha mozgással ér el az ember. 

Tündérszépek – 2020