Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Bari Annamária
23, Székesfehérvár

A 23 éves székesfehérvári Bari Annamária számára a sport már gyermekkora óta nagyon fontos szerepet tölt be az életében, nemcsak a külsőségek miatt, hanem hogy jól érezze magát a bőrében, illetve egészséges legyen. Úgy gondolja, hogy a szépség relatív, szerinte a kapott adottságok csak az élet egy bizonyos állapotát tükrözik. Számára a kisugárzás, az intelligencia, a magabiztosság, céltudatosság és a lelki egyensúly többet jelent egy jól viselt hajnál vagy tökéletes testnél. Nagyon fontos számára a környezetvédelem, tanulmányait is ezen a területen végezte, a verseny során is ennek a fontosságára szeretné felhívni az emberek figyelmét.

Annamária csillagjegye a Szűz, 170 cm magas, kedvenc étele a lasagne, italok közül vizet fogyaszt a legszívesebben. Kedvenc dala Eminem és Dido közös slágere, a Stan. Ha parfümről van szó, kimondott kedvence nincs, számára a keserű, de mégis édes illatok a favoritok.

Tündérszépek – 2020